Upršané svadobné fotenie

Čo robiť, keď vonku leje a Vy sa vydávate? Nestresujte a pripravte sa na nepriaznivé počasie.

Počasie sa nedá ani naplánovať ani objednať. Namiesto slnka Vám prší rovno do prekrásneho svadobného účesu a Vy Ste sklamaná, že všetky fotky budú upršané. V skutočnosti však môžete byť šťastná a vďačná, pretože dážď, búrka, mraky – to všetko sa dá zúročiť tak, že Vás fotoalbum bude plný dramatických fotiek. Trendom už nie sú dokonalé slnečné lúče, kvetiny, ale poriadna dráma kvôli počasiu.

Na internete nájdete množstvo fotiek párov, ktorým počasie na prvý pohľad nevyšlo, ale zručný fotograf vyčaril z nečasu výhodu. Objímanie pod dáždnikom, farebné gumáky, mraky na oblohe – to všetko pridá Vašim fotkám tú správnu atmosféru.

Každý fotograf však musí byť pripravený na všetky okolnosti aj druhy počasia. Okrem toho kvalitné a hodnotné fotky potrebujú aj dostatok času. Preto sa rozširuje trend fotenia deň pred svadbou alebo deň po svadbe. Vyhnite sa tým zbytočného stresu.

Okrem toho môžete zvoliť aj druhú alternatívu, fotenie v interiéri. Pekné a netradičné fotky sa dajú urobiť aj na chodbe, na schodisku, v nejakej historickej budove alebo v kaštieli. Fantázii sa medze nakladú.

Vidíte, teraz už ani ten dážď nie je až taký hrozný. Užite si svadobné fotenie do poslednej kvapky dažďa. Veď viete, dážď na svadbe prináša šťastie.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *