Ľudové kroje v modernom poňatí

Čepčenie – premena dievčiny na vydatú ženu aj keď v zmenenej forme, ale zachovalo sa až dodnes. Tento magický rituál bol symbolom toho, že dievčina bola prijatá medzi dospelé vydaté ženy. Po začepčení nevesty nasleduje redový tanec.

Máte radi folklór, ale nepáčia sa Vám staromódne šaty s ťažkou sukňou? Alebo práve naopak, nie ste zástancom tradícií, ale na svadbe predsa chcete mať niečo „ľudové“? My Vám ponúkame riešenie – rôzne netradičné, moderné, vyšívané kroje a vintage šaty.

Ponúkame Vám nádherné svadobné kroje na začepčenie nevesty a na redový tanec. Ľahké a kvalitné materiály, moderný vzhľad, elegancia, tradično – modernosť, ženskosť a hravosť – tie sú charakteristické znaky našich šiat.

Vintage šaty nesú v sebe nádych elegancie, ženskosti a romantiky. Retro štýl, ktorý už asi nikdy nevyjde z módy môžete zladiť s hocičím. Navyše má jednu veľkú výhodu … A-čkový strih šiat lichotí a hodí sa každej postave a všetkým konfekčným veľkostiam.

Verte, že v našich krojoch a retro šatičkách budete vždy neodolateľná! V tradičnom duchu, ale moderným spôsobom.

Navyše u nás dostanete všetko, čo na začepčenie potrebujete. Ku šatám Vám ponúkame krásne ručne vyšívané kravaty pre ženíchov, zástery, party, šatky, kvetinkové čelenkykošíky pre nevesty.

Samozrejme vyhovieme aj náročným nevestám a podľa želania vyrobíme aj iné svadobné doplnky vo farebnom prevedení podľa predstavy každej nevesty.

Preto neváhajte a nahliadnite do GALÉRIE a prezrite si našu ponuku. Tešíme sa na Vašu návštevu!

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *