Svadba pod holým nebom

Vybrať si to správne miesto na svadbu je niekedy veľmi náročné. Obiehať desiatky miest, zisťovať si kapacitu, vybavenie, možnosti a cenové relácie zaberie kopec času a nervov. Najideálnejším riešením je mať všetky dôležité veci na jednom mieste: odobierka, miesto fotografovania, svadobný obrad a svadobnú hostinu. Ušetríte tak množstvo času a tiež sa neuženiete pri presúvaní sa z miesta na miesto. Preto čoraz viac párov sa zaujíma o netradičné miesto na svadbu, a to v stane pod holým nebom.

Svadba v stane má svoje čaro. Podstatný je nielen interiér, ale aj exteriér, lukratívny, nikým nerušený priestor. Čerstvý vzduch, čarovná atmosféra, voľnosť a originalita … to všetko Vám ponúka svadba v stane. Svadobné stany prevádzkujú rôzne zariadenia, hotely, záhrady, kaštiele a podobne. Počasie sa nedá objednať, preto všetky nevesty snívajúce o svadbe pod holým nebom musia rátať s prístreškom. Ale môže byť svadbe pod holým nebom v svadobnom stane iba v lete? Nie, nie, dnes sa už nemusíte obávať teploty. Ak je teplo, stan sa kompletne otvorí, pretože bočné steny sú rozťahovacie a umožnia to, ak teploty sú nižšie, tak stan sa zatvorí a vykuruje sa.

Zásadná je kapacita stanu, ozvučeniepodlaha, prípadne posedenie vonku mimo stanu. Pre nevesty je mimoriadne dôležitá aj výzdoba, preto neváhajte sa opýtať, či Vám vedia v danom zariadení s ňou pomôcť a či je vaša predstava o výzdobe realizovateľná. K svadbám v stane patria aj vonkajšie aktivity (v prípade priaznivého počasia), ako napríklad grilovanie pre dospelých, nafukovací hrad, trampolína a hojdačky pre deti. Netreba však zabudnúť ani na starších hostí, ktorí potrebujú kútik na oddych.

Výhody

veľkosť priestoru si prispôsobíte podľa toho, koľko máte hostí, stany vám jednoducho poskladajú do veľkostí aké potrebujete

romantická príroda, čerstvý vzduch, originalita

jednoduché vetranie

fajčiari sú stále minimálne v očnom kontakte s ostatnými hosťami

Nevýhody

v prípade zlého počasia sa romantická pointa stratí

vyššie finančné náklady

nepríjemné hmyzy a komáre

v noci vám môže rapídne klesnúť teplota

musíte zabezpečiť mobilné toalety

Ak teda ešte stále neviete, kde usporiadať svadobnú hostinu, bude pre Vás možno tento tip na netradičné a originálne miesto tým pravým.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *