Skutočne cenné vecičky

Najcennejšie darčeky a drobnosti sú práve tie, ktoré si vyrobíme my samy. Nesú rukopis našej práce. Preto ak patríte k vášnivým hand-made žienkam a nevestám, vyrobte si všetko (alebo aspoň niečo) sama na svadbu. Prípadne zapojte družičky alebo blízku rodinu.

5-Colors-Rose-Wrist-Corsage-Bridesmaid-Sisters-font-b-hand-b-font-font-b-flowers-b

ručne vyrobené náramky pre družičky

Svadobná kytica

Najviac je asi každá nevesta hrdá na vlastnoručne vyrobenú svadobnú kyticu. Ale z čoho ju vyrobiť?

svadobné kytice s brošňou – nový trend v štylizácii svadobných kytíc, ktorý si získal srdcia neviest. Pôsobia elegantne a noblesne.

kytica papierových kvetov

– z ovocia a čokolády – hutná ovocná alebo čokoládová svadobná kytica poteší nielen oko, ale i maškrtné jazýčky.

– kytica z klasov – klasy vždy symbolizovali hojnosť a plodnosť. Takáto svadobná kytica môže pôsobiť jednoducho a skrýva v sebe hlbšie posolstvo ako väčšina honosných kytíc.

– látková svadobná kytica – látkové kytice sú pekným a netradičným riešením pre nevestu. Je možné vyrobiť ich v mnohých farebných kombináciách, aby ladili s celkovou výzdobou. Na výrobu látkových kytíc sa používa satén, organza, čipka alebo filc.

Svadobné pierka

Nemusia byť iba zo stužky. Môžete ich vyrobiť z filcu, z čipky.

Svadobné oznámenia

Žiadne nudné, originálne podľa vlastného vkusu, s čipkou, brošňou a podobne.

Menovky na stôl

Chcete mať klasické papierové alebo originálnejšie?

P1210531

Vlastnoručná výzdoba fotostena – Ak si chcete svadobnú výzdobu vytvoriť podľa svojich predstáv, nezabúdajte na svadobný stôl. Je najefektívnejším a najdôležitejším priestorom na dekorovanie. Môžete použiť rôzne vázy, servítky, svietniky … Dôležité je, aby farebnosť a materiály boli vhodne zladené.

Darčeky pre hostí – Nemusí to byť klasická krabička s koláčikmi a vínko, ale nejaká magnetka s fotografiou mladomanželov, sviečka, malý zvonček s menom nevesty a ženícha a podobne.

Vysnívajte si zopár hand-made kúskov na svoju svadbu. Budú mať pre Vás obrovskú hodnotu aj po rokoch. Práve v tom je čaro vlastnoručnej výroby.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *