Spečatenie lásky – zásnubné prstene

Zásnubný prsteň je symbolom lásky, stability a dôvery. Všeobecne je známe, že muž žiada o ruku svoju priateľku s pripraveným prsteňom. Tradične to býva spojené s tajným prekvapením až do kľúčového momentu. Pre žien ich zásnubný prsteň znamená výnimočný symbol večnej lásky.

Zásnubný prsteň nemá byť len nejakou oficialitou alebo formalitou, ale hlavne predstavuje, že Vaša LÁSKA je tá PRAVÁ. Symbol, že Ste odhodlaní tomu druhému obetovať všetko, čo budete schopní.

Každá žena si predstavuje, ako jej milovaný muž otvorí krabičku s prsteňom. Od dojatia jeho krásou a leskom takmer prepočujú otázku: „Vezmeš si ma?“ Vždy, keď sa žena neskôr pozrie na svoj prsteň, s láskou a milosťou si spomenie na túto krásnu chvíľu. Zásnubný prsteň je symbolom lásky, hĺbky citu a doživotnou spomienkou. Kruh vyjadruje večnú lásku a kameň čistotu a krásu nevesty.

Preto správna voľba je mimoriadne dôležitá. Každý jeden chlap rieši jeden veľký problém, a to: „Aký zásnubný prsteň mám kúpiť?“ Diamantový alebo obyčajný? Kvôli ženským romantickým predstavám môžu mať muži z výberu šperku hlavu v smútku.

Každá žena je výnimočná a jedinečná, preto treba výber zvážiť. Každý muž by mal poznať svoju partnerku a vybrať pre ňu ten pravý prsteň, aby ladil s jej štýlom. Romantický prsteň pre jemnú, romantickú ženu, nenápadný, malý a praktický pre ženy, ktoré si na šperky až tak nepotrpia a naopak vyzývavý pre extravagantné ženy, ktoré žijú módou a rady sa parádia.

zásnubné prstene
Zásnubné prstene

Ponuka prsteňov je nekonečná. Milí muži, prajeme Vám pevné nervy a výdrž pri hľadaní vysnívaného darčeka. Avšak nezabudnite, nádhernému šperku darovanému z lásky žiadna milovaná princezná neodolá.

zásnubné prstene
Zásnubný prsteň

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

4 komentáre

  1. Veronika33
    1/26/2016
    Reply

    Ako pekne napísané „kruh je večná láska“. Do teraz som sa nad tým tak nezamyslela 🙂 Je pravda, že som si svoje zásnuby predstavovala a sto stupňov inak, ale nakoniec som sa zmierila s tým, že môj budúci pán manžel nie je príliš veľký romantik. Napriek tomu si jeho snahu vážim a cením a vždy keď sa pozriem na ten svoj prstienok si vybavujem jeho nesmelé a rozpačité konanie počas celého dňa. Nevedela som, čo sa s ním deje, až neskôr mi nechal krabičku na posteli a on odišiel zatiaľ na nákup 😀 No nezbláznili by ste sa?! 😀 Jasné, že som mu zaškrtla „Áno“ a keď som ho počula vchádzať do bytu, vošla som do sprchy 😀 Dnes už plánujeme vo veľkom svadbu a aj tých obrúčiek je na výber mnoho 🙂

  2. zuzka
    6/27/2016
    Reply

    môj priateľ mi priznal, že si pri výbere zásnubného prsteňa vzal na pomoc moju sestru aj najlepšiu kamarátku. A urobil veľmi dobre, pretože vybrali dokonalý prsteň podľa mojich predstáv. Som veľmi rada, že dievčatá mi nič nepovedali ani nenaznačili a bolo to naozaj veľké prekvapenie. Snubné prstene sme dva týždne naspäť finálne vybrali a zvolili sme jednoduché platinové krúžky, bez nejakého výraznejšieho zdobenia. Musím oceniť skvelý prístup v zlatníctve v Bratislave, kde sme si prstienky nakoniec vybrali. Slečna na predajni bola moc ochotná a skvele nám s výberom poradila. Svadba nás čaká na začiatku septembra a už sa nemôžem dočkať, až si ten náš deň užijeme.

  3. Ďuri
    8/11/2017
    Reply

    dobrý článok. Tiež hľadám pre priateľku prsteň. Chodíme spolu už 5 rokov a dá to človeku naozaj zabrať. Baby myslíte si, že je vhodný prstienok aj so zirkónom? Koľko je normálne dať za zásnubný prstienok?

  4. Majka
    11/30/2017
    Reply

    Ahoj Ďuri, ja mám síce zásnubách podedený od babky 🙂 Ale obrúčky sme kupovali u rýdla a mám prstienok so zirkonom a je krásny. Jednoduché krásne, nič náročné 🙂 Klasické žlté zlato a ja mám teda jeden kamienok zirkonový. A cena zásnubáku myslím, že sa v pohode zmestíš aj do 150 € 🙂 Otázne je, koľko chceš do toho investovať. Viem, že sú šialenci, ktorí investujú do zásnubného prsteňa aj polku výplaty, čo mi príde úplne scestné, ale to už je ich rozhodnutie 😉

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *