Vezmeš si ma?

Slovo „ÁNO“ zaznieva z našich úst počas nášho života veľakrát. Toto slovo má hlboký význam a zvlášť pri veľmi dôležitých rozhodnutiach. Jedno je však isté, že zásnuby patria medzi najdôležitejšie momenty v živote každého človeka.

V hlave nám víri množstvo otázok. Kde? Kedy? Ako? Bude to romantické alebo originálne? Nech sa stane čokoľvek, bude to krásne a jedinečné. Niekedy žena tuší, že sa jej chystá priateľ spýtať životne dôležitú otázku. Inokedy zas o tom nemá ani potuchy a tomu zodpovedá aj jej reakcia.

Fantázii sa medze nekladú, preto je len na ňom, akým spôsobom a pri akej príležitosti požiada svoju priateľku o ruku. Nezáleží na tom, pretože keď sa dvaja milujú a sú presvedčení o tom, že chcú zostať spolu až dokonca ich života, odpoveď bude určite jednoznačná a kladná. V tom momente dlhé monológy budú zbytočné, stačí jednoduchá veta a všetko povie krásny prstienok. V tom momente každá žena bude očarená.

zásnubný prsteň
zásnubný prsteň

Po zásnubách nasledujú prípravy na Váš veľký deň. Čas ubehne veľmi rýchlo, ani sa nestačíme čudovať a už stojíme pred oltárom. Preto si všetky príjemné aj menej príjemné udalosti, späté s prípravami, s plánovaním, vybavovaním a zábavou vychutnávajte.

 

 

 

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *