Čím sa priviezť k oltáru?

Ku svadbe patrí aj výber vhodného dopravného prostriedku. Možností, ako sa vydať na cestu spoločným životom je viac než dosť. Mnohí mladomanželia si povedia, že keď raz v živote, tak teda počas vlastnej svadby si doprajú zážitok v netradičnom vozidle.

Luxusná limuzína

Na luxusnej svadbe nesmie chýbať luxusná svadobná limuzína. Vybrať si môžete z množstva typov a farieb. Výzdoba auta je zladená ku výzdobe celej svadby. Nemusíte zaplatiť za šoféra, pretože ho môže šoférovať aj Váš svedok. K luxusnej limuzíne si môžete objednať aj červený koberec, na ktorom sa budete cítiť ako ozajstná hviezda a kráľovná.

Svadobný veterán

Ak sa rozhodnete pre veterán, určite neoľutujete. Prenájom romantického svadobného veterána premení váš veľký deň na niečo veľmi špeciálne. Sú často využívané aj kvôli nádherným záberom a zvláštnemu druhu šarmu, ktorý tieto autá majú. Tu už šoférovanie zverte do rúk majiteľa auta, pretože riadenie takého vozidla nie je až také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá.

Rozprávkový koč

Pokiaľ trošku inklinujete k tradíciám, ste romanticky typ, určite Vás osloví príchod na miesto konania svadby v krásne ozdobenom koči so snehobielymi koňmi. Výhodou je, že nemusíte trúbiť, ako v aute, aby ľudia videli, že dnes je Váš veľký deň a chcete sa potešiť so svojou radosťou. Koč s koníkom je neprehliadnuteľný.

Originálne vozidlá

Zaujímavým tipom svadobného dopravného prostriedku je traktor, ktorý svadbe dodá nádych vidieka. Priviesť sa môžete aj na hasičskom alebo policajnom aute, na sanitke či motorke.

22-Bride-and-Groom-Motorcycle

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *