Svadobný veľtrh

Svadobný veľtrh – 12. ročník predajnej výstavy

Svadba patrí k najkrajším dňom v živote človeka, je významnou a nezabudnuteľnou udalosťou, na ktorú spomíname celý život a predstavuje jedinečný a neopakovateľný zážitok. Po romantických zásnubách nasleduje príprava vytúženého svadobného dňa. V hlave Vám víri množstvo otázok a neviete čo skôr. Kde? Kedy? Ako? Každá drobnosť môže zavážiť, a preto sa každému bodu na zozname úloh treba venovať dôsledne. Preto svadobný veľtrh je tu práve pre Vás! Výborné miesto kde nazbierať pár rád do života a plánovania svadby. Návštevníci sa môžu pokochať tým najlepším, čo vystavovatelia a svadobní experti na trhu ponúkajú.

12. ročník najväčšej predajnej výstavy spolu s výstavou Interbeauty sa uskutoční v piatok a sobotu 10. a11. februára 2017Incheba Expo v čase od 10:00 do 18:00.

Na veľtrhu sa môžete načerpať inšpirácie k plánovaniu svojej svadby. Svadobní profesionáli Vám predstavia aktuálnu ponuku služieb spojených s prípravou veľkého dňa „D“. Každý, kto sa chystá vstúpiť do manželstva si môže nájsť všetko na jednom mieste. Najnovšiu ponuku svadobnýchspoločenských šiat návštevníkom predstavia popredné svadobné salóny, ale nebudú chýbať ani unikátne pánske svadobné oblekymódne doplnky.

Páry si môžu objednať jedinečné svadobné obrúčkyšperky. Svoju šikovnosť a kreativitu Vám predstavia floristi a vizážistky. Cateringové spoločnosti s individuálnym prístupom a profesionálnym personálom Vám pripravia dokonalý svadobný večer plný zábavy a chutného jedla. Nádherne Vám vyzdobia sálu, svadobné auto a pripravia jedlá aj podľa tých najnáročnejších požiadaviek.

Nebudú chýbať ani tvorcovia jednoduchých, zábavných, originálnych alebo luxusných svadobných oznámenípozvánok. Vyrobia Vám oznámenia „šité na mieru“.

Pripravte si chuťové poháriky, pretože šikovné cukrárky Vám predstavia hotové umelecké diela – svadobné torty a obľúbené zákusky. Presvedčia Vás, že k vytvoreniu dokonalej svadobnej dobroty je potrebná nemalá dávka talentu, fantázie, zručnosti a predstavivosti.

Okrem toho veľa služieb a tovaru si tu môžete zakúpiť s výraznými zľavami, môžete získať hodnotné voucheryzľavové poukážky na zapožičanie svadobných, spoločenských šiat a svadobných doplnkov.

Celú udalosť spestrí aj štýlová módna prehliadka a rôzne sprievodné programy. Podujatie Vám ponúka jedinečnú príležitosť ako nájsť všetko pod jednou strechou. Vystavovateľov Vás zorientujú nielen v tom, čo je momentálne „in“, ale radi Vám poradia aj v ďalších otázkach. Preto neváhajte a navštívte najväčšiu výstavu na Slovensku. Tešíme sa na Vašu návštevu!

Viac informácií nájdete na:

www.svadobnyveltrh.sk

www.facebook.com/svadobnyveltrh

Termíny Svadobných veľtrhov pre rok 2017 reklamny letak

Fotogaléria  – Svadobný veľtrh 2016

House of Scrap
House of Scrap
House of Scrap
House of Scrap
 Svadobný salón Mia Sposa
Svadobný salón Mia Sposa
Lombardi Fashion
Lombardi Fashion
Rainbow Club
Rainbow Club
Art Cakes
Art Cakes
Torty Monika Sisková
Torty Monika Sisková
Art Cakes
Art Cakes
CP service
CP service
 ProGra
ProGra

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *