Šaty robia dámu

Spoločenské šaty si vyberáme podľa formálnosti udalosti na ktorú sa chystáme. Na konzervatívne akcie zvoľte šaty dlhé pod kolená alebo po zem so zahalenými ramenami. Docieliť to môžete napr. bolerkom, štólou alebo šatkou. Ak sa chystáte na neformálny ples alebo svadbu, je možné zvoliť aj vyzývavejší štýl a kratšie šaty.

Svadba je spoločenská udalosť a každá dáma sa na nej chce cítiť krásna a niečím výnimočná. Predovšetkým nevesta, ale aj jej družičky, svadobná mama a samozrejme aj ostatné pozvané dámy si dajú záležať na svojom výzore, preto správny výber spoločenských šiat je veľmi náročný. Každá žena má inú postavu, iné prednosti a nedostatky.

Nevesty

Väčšina neviest sa po polnoci prezlečie do spoločenských šiat. Tie musia byť hlavne pohodlné, pretože práve v nich nevesty prežijú tú bujarejšiu časť oslavy. Môžu byť dlhé, ale aj krátke, hlavne aby sa v nich dobre tancovalo. Určite nie je vhodné, aby tieto šaty veľa odhaľovali, príliš hlboké dekolty a krátke sukne by mohli pôsobiť tiež vulgárne.

Ak máte rady vintage štýl, tak naše retro šaty sú tu práve pre Vás! Zamilujete sa do nich na prvý pohľad. Nesú v sebe nádych elegancie, ženskosti a romantiky.

Družičky, svadobné mamky a ostatné slečny a dámy

Vo sviežich, sýtych farbách určite zažiari každá družička a dáma. Sú správnou voľbou hlavne na jarné a letné svadby. Kombinácia čipky, korálikov a krištálov je ideálna na každú svadbu alebo ples. Doprajte šatám lesk, ale neprežeňte to.

Staršie dámy sa boja farieb, preto volia radšej klasické farby, tmavšie odtiene, čiernu, tmavomodrú, hnedú alebo zlatú farbu. Tmavé farby ale pridávajú na veku. Navyše, ak sú bohato zdobené, pôsobia objemnejšie. Preto ak chcete vyzerať sviežo a elegantne, zamerajte sa na farby, ktoré Vám pristanú.

Nezabudnite ani na vhodnú a pohodlnú obuv, doplnky, bižutériu a ozdoby do vlasov. Ponuka spoločenských šiat je široká, dodávané  sú v nádherných farbách, dĺžkach, štýloch a strihoch.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *