Svadobná fotka vytlačená na plátne

Svadobné obrúčky a svadobná fotografia zostanú navždy dôkazom toho, že Ste navždy spečatili svoju lásku a vstúpite do úplne novej etapy života. Tejto chvíli predchádzajú mesiace, možno roky príprav, plávania a hľadania, či už ide o dokonalé miesto svadobnej hostiny, vysnívané svadobné šaty, doplnky a podobne. Na zozname sú samozrejme aj svadobné fotografie od perfektného fotografa. Fotografie majú výnimočnú silu a neustále Vám pripomínajú Váš dokonalý svadobný deň.

Svadobný fotograf má za úlohu zachytiť všetky emócie a neopakovateľné okamihy. Urobí všetko, aby Vám zhotovil tie najúžasnejšie svadobné fotografie. Ale čo s fotografiami na CD alebo DVD nosiči? Rozmýšľali ste niekedy nad tým, aby ste najkrajšie a najšťastnejšie momenty svojej svadby zvečnili na plátne a zavesili na stenu do obývačky? Nad obrazom z vlastnej fotografie? Svadobná fotografia na plátne podčiarkne Vašu lásku, manželské puto a rodinnú pohodu. Je príjemnou spomienkou na krásnu nevestu a šarmantného ženícha a dáva víziu spoločného šťastia do budúcnosti.

Preto sa staňte umelcom a vytvorte si svoje umelecké dielo a prekvapte manžela alebo manželku originálnym svadobným obrazom. Foto obrazom sa stane fotka podľa Vášho výberu, ktorá sa vytlačí na plátno, ktorého veľkosť si vyberiete Vy samy. Plátno sa potom napína na drevený rám so závesným systémom. Štruktúra plátna vytvorí z Vašej fotografie umelecké dielo a povrchová úprava chráni Váš obraz pred poškodením. Takýto obraz si jednoducho objednáte cez internet na stránke OnlinePoster.sk. Stačí si vybrať fotografiu, zvoliť rozmer a povrchovú úpravu a originálne, jedinečné a hlavne Vaše osobné dielo je na svete.

Fotografia na plátne je skvelý spôsob, ako si skrášliť domov. Pretože domov je miesto, kde je potrebné sa obklopiť najmilšími drobnosťami a spomienkami. Aby ste sa cítili príjemne a šťastne … ako doma. Preto plátno so svadobnou fotografiou Vás bude pri každom jednom pohľade tešiť. Zakaždým, keď sa pozriete na svadobný obraz, s láskou spomínate na Váš veľký deň „D“.

Foto na plátno

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *