Svadobné ovocné hity

Každá  nevesta túži po dokonalej svadbe … od pohostenia a zábavu po výzdobu a darčeky pre svadobných hostí. Ale ako dosiahnuť spokojnosť každého svadobčana? Počas predchádzajúcich svadobných sezón chutné ovocnéčokoládové kytice sa stali veľmi obľúbenými a splnili aj tie najnáročnejšie požiadavky. Preto by nemali chýbať ani na Vašej svadbe!

fruitbasket

Chutné svadobné kytice prežiaria sálu a dotvoria estetický a chuťový zážitok. Sú výbornou alternatívou klasickej ovocnej misy a sladkých zákuskov. Na letných svadbách dokonale ich dotvorí čokoládová fontána a chodia sa aj do sladkého bufetu, ako ľahké osvieženie hlavne v horúcom počasí.

Aké druhy ovocia a čokolády sú v kyticiach a aranžmánoch?

Najčastejšie sa používa ananás, jahody, hrozno, melón, pomaranče, kiwi, banány, jablká, hrušky, broskyne a karambola. Žiadnym spôsobom nie sú prisladené ani konzervované. Preto takto vytvorené jedlé dekorácie sú čerstvé asi 2 dni, ale odporúča sa ich skonzumovať čo najskôr, teda do 24 hodín.

Sladkým prekvapením sú v kyticiach bonboniéry a kúsky ovocia v pravej belgickej čokoláde. Do čokolády sa namáčajú jahody, kolieska banány a mesiačiky z jablka, hrušky a ananásu. Čokoláda môže byť mliečna, horká alebo biela.

Ak túžite po niečom originálnom a praktickom, tak namiesto tradičnej kvetinovej výzdoby si zvoľte ovocné kytice a aranžmány. Potešíte nielen zrak, ale aj maškrtné jazyky.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *