Svadobná výstava v KOŠICE HOTEL****

Blíži sa Vám svadobný deň a Vy neviete čo skôr? Svadobná výstava je tu práve pre Vás! Výstava Vám môže pomôcť zistiť, čo vlastne chcete, akým smerom sa máte uberať, aké zvoliť jedinečné a báječné svadobné šaty, šperky a iné doplnky. Výborné miesto pre budúce nevesty, kde nazbierať pár rád do života a plánovania svadby.

2. ročník svadobnej výstavy v KOŠICE HOTEL**** sa uskutočnil v sobotu 14. 11. 2015 od 9.00 do 18.00.

Na výstave Ste sa mohli načerpať inšpiráciu k plánovaniu svojej svadby. Svadobní profesionáli Vám predstavili aktuálnu ponuku služieb spojených s prípravou svadby. Svoju najnovšiu ponuku svadobných a spoločenských šiat návštevníkom predstavili popredné svadobné salóny. Na svadobnej výstave sa predstavil aj náš svadobný salón La Fiaba.

Nechýbali spoločnosti ponúkajúce svadobné obleky, košele a doplnky pre ženíchov, svadobné doplnky a topánky pre nevesty.

Páry pripravujúce svoju svadbu si mohli vybrať a objednať svadobné obrúčky a šperky. Svoju šikovnosť, kreativitu a organizačný talent predstavili floristi a svadobné agentúry.

Vybrať Ste si mohli aj svadobné oznámenia, fotografa, kameramana a množstvo ďalších služieb, ktoré využijete pri príprave svadobného dňa.

Cukrárne Vám predstavili široký sortiment zákuskov, svadobných tort. V ponuke im nechýbali klasické svadobné zákusky ani minidezerty, cupcakesy a makrónky. Tieto nádhery Ste mohli vidieť a Tí šťastnejší aj ochutnať na svadobnej výstave.

Svadobná výstava bola ukončená vyžrebovaním bohatej tombol. Od nás Ste mohli vyhrať ZĽAVU -20% alebo -30% na zapožičanie svadobných šiat.

Veríme, že sa Vám svadobná výstava páčila a ďakujeme Vám za návštevu. Tešíme sa na osobné stretnutie už priamo v našom svadobnom salóne.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *