Svadobné šaty: internet vs. realita

O svadobných šatách, ktoré by Ste mali mať na sebe iba raz, sníva zrejme každá. Našli Ste si svoje vysnívané svadobné šaty? Váš rozpočet je však obmedzený a preto rozmýšľate, že si dáte podľa originálu zo svadobného salónu ušiť vlastné? Internet je preplnený ponukami svadobných šiat od ázijských obchodníkov. Ich ponuka a cena je veľmi lákavá. Ale oplatí sa zariskovať a kúpiť si lacnú kópiu? A prečo sú vlastne také lacné?

Na internetových svadobných fórach sa dá ľahko presvedčiť, že sa neoplatí spoliehať na lacnú napodobeninu drahého modelu šiat a obliecť sa do nedokonalého lacného „fejku“. Šaty nikdy nebudú také, ako originály, materiál bude lacný, nekvalitný, korzet nepevný a Vaša postava bude skreslená.

Zažili Ste to už aj Vy? V katalógu objavíte šaty, do ktorých sa na prvý pohľad zamilujete. Hneď ich objednáte z internetu. Netrpezlivo čakáte na balíček, ale keď ich doma rozbalíte, nestačíte sa čudovať.

Pri bežnom nákupe cez internet sa to bežne stáva. Šaty, obuv, doplnky … sú odlišné, ako katalógové obrázky. Preto neváhajte, vráťte tovar, pretože máte na to právo aj bez udania dôvodov.

Pozrite sa a zasmejte sa, ako dopadli nasledujúce nevesty.

dress02

dress03

dress04

dress05

dress06

dress07

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *