Šaty robia nevestu

Každá nevesta má určitú predstavu o svojich svadobných šatách. Na internete ľahko nájdeme najnovšie trendy vo svadobnej móde, preto výber svadobných šiat určite nebude jednoduchý a ľahký.

Milé nevesty, nesmiete však zabudnúť, že šaty, ktoré vyzerajú dobre na modelke sa Vám vôbec nemusia hodiť. Šaty, ktoré si vyberiete, musia dokonale ladiť s Vaším celkovým výzorom, ako aj typom postavy. Preto Vám nič iné neostáva, len skúšať, skúšať a skúšať. Každá nevesta je iná. Jednej stačí iba chvíľa a hneď sa “zaľúbi” do tých pravých svadobných šiat, ďalšia na to potrebuje veľa času, a viackrát skúša rôzne typy svadobných šiat.

Svadobné šaty našťastie nepodliehajú módnym trendom v takej intenzite ako iné druhy módy. V strihoch stále dominujú korzetové šaty. Z materiálov sa do popredia dostáva čipka, tyl, hodváb, taft, organza a ich kombinácie. Stále overeným materiálom zostáva satén. Aplikujú na ne kamienky, kryštály, perličky, výšivky a pod. Rozmery svadobných rób už nie sú tak mohutné, aké boli v minulosti. Rezervovať  v svadobnom salóne, zakúpiť v obchode, či dať ušiť na mieru, by mala nevesta urobiť minimálne 6 mesiacov pred svadbou.

Pri výbere tých správnych šiat berte ohľad aj na typ Vašej postavy. Zakryte svoje nedostatky a zvýraznite pekné ženské krivky.

Neodmysliteľnou súčasťou svadobnej róby je svadobný závoj. Ale ako vybrať ten správny? Pri výbere by sa nemalo zabúdať na pravidlo, že svadobné šaty a závoj mali by byť navzájom v kontraste. Čím je závoj zložitejší, tým jednoduchšie šaty a účes, ale platí aj, čím vyššia nevesta, tým dlhší závoj.

Vybrané svadobné šaty musia byť také, aby Ste sa v nich cítili príjemne a elegantne. Všetky ostatné doplnky, závoj a bižutéria by mali Váš celkový výzor jemne podčiarknuť.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *