Rozlúčka so slobodou

Keďže svadba so sebou prináša neskutočne veľké množstvo vybavovačiek, plánovanie, rozhodovanie, organizovanie, nevesta sa cíti ako manažér, a nie ako osoba, ktorá ide navždy svoj život spojiť so životom milovanej osoby. Preto potrebuje na chvíľu vypnúť a zabudnúť na svadobné starosti. Rozlúčka so slobodou by mala byť poslednou veľkou žúrkou pred svadbou, kde je takmer všetko povolené. Preto družičky by mali byť kreatívne.

Výzdoba

Ak organizujete rozlúčku, tak by mali o neveste vedieť čo najviac, aj to, aká téma je jej blízka a prekvapte ju. Môže to byť nejaká retro téma, na ľudovú nôtu, anglická elegancia a podobne. Nezabudnite tomu štýlu prispôsobiť nielen výzdobu, ale aj oblečenie, hudbu a občerstvenie. Ak nemáte tematické party, tak buďte kreatívne.

Veselé maličkosti

Každá pozvaná slečna a družička by mala dostať nejakú veselú a milú maličkosť. Napríklad rovnaké náramky, čelenku, prívesok, lak na nechty alebo ozdobený pohár s vlastným menom, dátumom rozlúčkovej party a menom nevesty.

Rovnaké tričká

Aby na diskotéke alebo v klube každý vedel, že prichádza nevestin tím, potrebujete „rovnošaty“ – tričká s rovnakou potlačou.  Nechajte si vyrobiť vlastné presne podľa Vašich predstáv.

Občerstvenie

Nezabudnite na jednohubky alebo chlebíčky. Kreatívne družičky môžu upiecť veselé slané a sladké koláčiky, ktoré určité každého prekvapia a pobavia. Vítané sú rôzne drinky, miešané alkoholické nápoje  a limonády s farebnou dekoráciou.

Zábavné hry

Rozlúčku so slobodou si bez rôznych zábavných hier ani nevieme predstaviť. Nezabúdajte, že toto je dámska jazda – vyťahujú sa sexuálne trapasy a servítky sa pred ústa nekladú.

Prajeme Vám veľa smiechu a zábavy!

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *