Dážď a jeho čaro

Leto je už dávno za nami a so slniečkom sme sa museli rozlúčiť. Prší a prší a len prší … Nemračte sa, aj dážď má svoje čaro! Vyvoláva rôzne pocity, spomienky a myšlienky. Má vlastné tempo a keď sa do hry zapojí aj vietor, väčšine ľudí zmizne úsmev z tvári. Jesenný dážď v nás prebúdza túžbu po voňavej káve, horúcej čokoláde, teplej posteli, horúcom kúpeli a mnoho inom. Preto urobme niečo a zlepšime si náladu.

Horúci a voňavý kúpeľ

Lepší čas na horúci a voňavý kúpeľ snáď ani neexistuje. Napustite si vaňu, pridajte voňavú penu do kúpeľa, zapáľte si sviečky. Potešíte nie len dušu, ale aj telo. Nechajte sa uniesť príjemnými pocitmi.

Sladké momenty

Počasie Vám pokazilo náladu? Predsa nie! Doprajte si niečo hriešne sladké! Rozvoňajte si domov palacinkami alebo mäkučkými koláčikmi. K tomu šálka horúcej čokolády a o príjemné pocity máte opäť postarané.

Cvičte v rytme

Pustite si nahlas hudbu, ktorú máte radi a nabite sa pozitívnou energiou. Tanec, zumba, joga … skvelé spôsoby, ako sa zbaviť stresu a negatívnej energie.

Filmový maratón

Urobte si pohodlie, vyložte si nohy, prikryte sa a relaxujte pri dobrom filme. Pokúste sa od reality úplne odstrihnúť.

Pozvite si priateľov na večeru

Keď prší a padne na Vás melanchólia, obvolajte priateľov a pozvite ich na návštevu alebo im pripravte chutnú večeru. Pustite hudbu a debatujte, dokedy sa vám žiada.

Nenechajte si počasím pokaziť deň. Skúste sa aj napriek tomu zabávať.

 

 

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *