Svadobné topánky

Svadobné topánky … dôležitý kúsok dokonalej nevesty, ktorý sa ukrýva pod svadobnými šatami. Prežiť celý deň a pretancovať celé hodiny bez bolesti v nohách je asi nereálne. Ale ktorá obuv je vhodná na takúto mimoriadny deň ako je svadba?

Najideálnejšie je, keď nevesta si najskôr vyberie svadobné šaty a potom topánky a nie opačne. Keď sú už šaty vybraté, tak môže sa začať selekcia topánok. Majte na pamäti, že topánky budete mať celý deň na nohách, preto ich výber zaslúži vysokú pozornosť. Podobne, ako pri ostatných kúskoch oblečenia platí pravidlo, že drahé kúsky nemusia byť zároveň aj kvalitné.

Podstatné je, aby topánky farebne ladili so svadobnými šatami. K snehobielym šatám prislúcha snehobiela obuv a ku krémovým krémová obuv. Dôležitý je aj materiál

Dôležité je, aby Ste mali v topánkach pocit pohodlia a bezpečia. Ideálna výška opätku sa je medzi 3-4 cm. Ak sa rozhodnete pre opätok, dajte presnosť pevnejším a hrubším formám, ktoré sú stabilnejšie a nemusíte sa obávať o stratu rovnováhy.

Sortiment svadobnej obuvi je široký. Stále sú aktuálne lodičky, sandále, balerínky a v neposlednom rade i pohodlné čižmy.

Balerínky preferujú nevesty, ktoré sú vysoké alebo ktoré sú skôr športovo založené. Sandále volia nevesty v letnom období. Takéto otvorené topánky sa nosia zásadne bez pančúch. Rovnaké pravidlo platí aj u topánok s otvorenou špičkou alebo pätou. Čižmy sa volia najčastejšie v zime. Najobľúbenejším modelom sú lodičky.

Obľúbené lodičky
Obľúbené lodičky
Sandále
Sandále
Pohodlné balerínky
Pohodlné balerínky

Hľadajte, skúšajte a tie ideálne kúpte. Na Váš svadobný deň, keď túžite byť výnimočná.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *