Dokonalý svadobný účes

Nevesta počas svadobného dňa má byť princezná, preto je veľmi dôležité, aby počas tohto dňa vyzerala výnimočne dobre. Všetko musí byť dokonalé a perfektné, teda aj jej svadobný účes. Vlasy sú predsa korunou krásy.

Pri výbere svadobného účesu musíte vziať do úvahy tvar svojej tváre, farbu svojej pleti a v neposlednom rade aj typ svojich vlasov. Ak sú vlasy jemné, neodporúča sa ich natáčať. Ak sú vlasy dlhé, ale riedke nemali by Ste ich nosiť rozpustené. Musíte nájsť vhodný svadobný účes, ktorý bude ideálny pre Váš typ vlasov.

Svadobný účes musí byť pre nevestu prirodzený. Často je položená otázka: „Účes so závojom alebo svadobný účes bez závoja?“ Záleží to na vkuse nevesty, na zvolených svadobných šatách alebo na mieste svadby. Všetky tieto prvky ovplyvňujú výber, či je závoj vhodný pre nevestu alebo nie.

Ak Ste sa rozhodli, pre jemnú a elegantnú svadbu, váš účes by tiež mal zodpovedať tejto téme.

Jemná elegancia
Jemná elegancia

Ak plánujete mať romantickú, rozprávkovú svadbu s bohatou výzdobou, zvoľte radšej romantické vlny, môžete pridať rôzne ozdoby, vlasy si dajte vypnúť do vysokého účesu alebo ich nechajte padať po jednej strane.

Rozprávková romantika
Rozprávková romantika

Ak ste sa rozhodli pre exotickú svadbu, najlepšie urobíte, ak vlasy necháte voľne padať na plecia a ozdobíte kvetom.

Exotika
Exotika

Nezabudnite, že vlasy na svadbu sú udalosť. Musia vyzerať efektne aj na svadobných fotografiách. Tak veľa šťastia!

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *