Svadobné oznámenia

Berieme sa! Oznámte svetu a urobte to štýlovo. Svadobné oznámenie by malo vystihovať Vás, ako dvojicu a taktiež štýl, v ktorom sa Váš svadobný deň bude niesť.

Svadobných oznámení a svadobných pozvánok je neúrekom. V prvom rade sa musíte rozhodnúť, či chcete svadbu poňať v elegantnom, luxusnom štýle alebo zábavne. Dnešné moderné oznámenia v krémových tónoch sú doplnené saténovou stuhou, čipkou, romantickou mašličkou alebo elegantnou brošňou.

V poslednom čase nevesty siahajú po oznámeniach vo vintage štýle. Pokiaľ robíte svadbu v prírodnom štýle, teda s lúčnymi kvetmi, drevenými stoličkami a chutnými lampášikmi na stole, môžete siahnuť aj po oznámení s prírodnými doplnkami.

Svadobné oznámenia na jarnú svadbu:

Svadobné oznámenia na letnú svadbu:

Svadobné oznámenia na jesennú svadbu:

Svadobné oznámenia na zimnú svadbu:

Svadby v zime sú v prvom rade čisté a nežné. Preto aj svadobné oznámenia musia byť čisté a biele.

Vtipnémoderné svadobné oznámenia:

Svadobné oznámenia s vlastnou fotkou:

Čo musia svadobné oznámenia obsahovať

V prvom rade nesmie chýbať meno nevestyženícha, dátum, časmiesto obradu. Okrem toho by mali byť uvedené aj adresy. Pokiaľ posielate oznámenie osobám, ktoré sú pozvané aj k svadobnému stolu, do obálky nezabudnite vložiť kartičku, na ktorej je pozvanie a návratky s potvrdením účasti.

Kedy oznámenia a pozvánky  posielať?

Svadobné oznámenia a pozvánky by mali byť odoslané aspoň 2 mesiace pred svadobným dňom, aby všetci hostia a pozvaní mohli naplánovať voľno.

Ceny

Ceny sú rôzne. Odvíjajú sa od techniky výroby, od kvality použitého papiera a doplnkov. Za oznámenia zaplatíte viac, ak máte vlastný návrh a motív.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *