Sladké pokušenie

Chutná a krásna svadobná torta patrí ku každej svadbe, pretože oslava by nebola kompletná bez obrovskej sladkej pečenej dobroty. Kreativita a fantázia dnešných šikovných cukrárov je obrovská. Dokážu vytvoriť torty, koláčiky a zákusky, aby mali Vaši svadobní hostia nielen vizuálny, ale aj gurmánsky zážitok.

Ako správne odhadnúť, ktorá svadobná torta je tá pravá a aké svadobné torty sú vlastne momentálne in?

Jednou z najdôležitejších vecí je výber príchute a dizajnu torty. Môžete sa rozhodnúť napríklad pre klasickú čokoládovú alebo vanilkovú tortu s ovocným, orechovým alebo pudingovým krémom. Jeden zo možností, ako dosiahnuť výnimočnosť, je byť kreatívny a doplniť čisté línie klasickej svadobnej torty o bohaté zdobenie. Skúste pridať rôzne farby, stuhy, marcipánové alebo živé kvety, perličky, jedlé stuhy a krajky a iné prvky na tradičnú bielu tortu.

Ďalším novým trendom sú svadobné muffiny – cupcakes tortičky. Ide o lacnejšiu verziu svadobnej torty. Pre mladomanželov sa robí jedna malá torta a každý hosť dostane svoju vlastnú mini-tortičku. Malé porcie zobrazené v akejkoľvek podobe, akú si môžete predstaviť. Môžu mať rôzny vzor, náplň, dekoráciu a košíček.

cupcakes
Mini tortičky
cupcakes
Cupcakes

Fantázii sa medze nekladú! Marcipánová svadobná torta, svadobná torta na oddelených podstavcoch, so živými kvetmi, s (vtipnými) figúrkami alebo čokoládová … variácie sú takmer nekonečné.

 

 

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *