Môj svadobný plánovač

Svadba potrebuje celý rad príprav. Aby Váš vytúžený svadobný deň bol dokonalý, nemali by Ste zabudnúť na dôležité veci. Aj napriek plánovaniu ani jedna svadba nie je absolútne dokonalá. V každom prípade užite si svoj svadobný obrad a zasmejte sa nad drobnými nedostatkami.

Ale čo urobiť, aby bola nakoniec Vaša svadba presne taká, ako ste si ju vždy vysnívali?  Príprava svadby si vyžaduje dokonalú organizáciu. Musíte si najskôr určiť priority, aby ste potom pripravili i najdrobnejšie prvky perfektnej recepcie.

Výbornou pomôckou pri plánovaní svadby je SVADOBNÝ PLÁNOVAČ. Poskytuje zoznam povinností podľa jednotlivých mesiacov. Pripravili sme pre Vás špeciálny „svadobný plánovač do vrecka“, aby Ste ho stále mali pri sebe. Všetko si jednoducho označíte, doplníte potrebné informácie alebo od kliknete už zrealizované, zabezpečené veci.

Svadobný plánovač (predná strana)
Svadobný plánovač (zadná strana)

Svadobný plánovač (PDF na stiahnutie)

Preto ak chystáte svadbu, nezabudnite si od nás zadovážiť „MÔJ SVADOBNÝ PLÁNOVAČ“. Prostredníctvom neho budete mať istotu, že ako nevesta, na nič nezabudnete. Môj svadobný plánovač nesmie chýbať žiadnej budúcej neveste!

Prajeme Vám príjemné a bezstarostné prípravy na Váš svadobný deň.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

3 komentáre

  1. Katka
    5/12/2016
    Reply

    Zide sa to pred svadbou, dakujeme 🙂

    • angie
      5/12/2016
      Reply

      Tešíme sa! 🙂 Odteraz prinášame aj iné pomôcky „do vrecka“, aby svadba bola dokonalá. Sledujte náš blog! 🙂

  2. Petra Machova
    6/6/2016
    Reply

    Super vec, velke vdaka!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *