Čipka – svadobné šaty ako z rozprávky

V minulosti tvorila čipka dôležitú súčasť sviatočného odevu. Ako aj v minulosti, tak i dnes sa používa na zdobenie šiat, hlavne svadobných šiat.

Mnoho budúcich neviest už od dievčenských čias sníva o rozprávkovej svadbe v rozprávkových čipkovaných svadobných šatách s princom na bielom koni. V dnešnej dobe sa čipka môže objaviť vo forme detailu – ramienko, opasok, korzet a pod. alebo celé šaty môžu byť z čipky.

Pre nevesty, ktoré sa túžia stať ozajstnou princeznou, sa nájdu skutočne rozprávkové šaty s bohatou širokou sukňou. Jednoduchá sukňa je zvýraznená malými ružičkami, ktoré jej dodávajú jemnosť a eleganciu. Lodičkový výstrih z čipky a ramienka sú bohato zdobené perličkami, kamienkami a flitrami.

 

Šaty strihu morskej panny s prepracovanou romantickou čipkou pôsobia v kombinácii s drobnými flitrami a kamienkami skutočne oslňujúco. Ide o ideálne svadobné šaty v A-línií pre malú morskú pannu.

Výnimočne romantické šaty celé z luxusnej prepracovanej čipky s rozširujúcou sa sukňou zvýrazňujúce ženské krivky. Vzdušná organza vytvára vlajúce vlnky po celej sukni. Krásna krémová ružička dodáva chutný detail. Štýl šiat dopĺňa čipkované ramienko.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *