Retro šaty sú opäť IN

Chystáte sa na svadbu, ples vo vintage štýle, firemný večierok, záhradnú párty alebo na romantický piknik? Hľadáte vhodné šaty na redový tanec? Naše vintage šaty sú tu práve pre Vás! Zamilujete sa do nich na prvý pohľad! WE LOVE IT!

Nádherné vintage šaty nesú v sebe nádych elegancie, ženskosti a romantiky. Retro štýl, ktorý už asi nikdy nevyjde z módy môžete zladiť s hocičím. Navyše má jednu veľkú výhodu … A-čkový strih šiat lichotí a hodí sa každej postave a všetkým konfekčným veľkostiam.

Ideálna dĺžka moderných retro šiat je tesne nad kolená. Ak k tomu pridáte decentný make-up, moderné doplnky a topánky na miernom podpätku budete ako bohyňa.

Máme pre Vás niekoľko modelov, ktoré nájdete v našom svadobnom salóne LA FIABA. (www.LaFiaba.sk alebo www.facebook.com/SalonLaFiaba)

Bodkované šaty s jemným výstrihom

Krásne pohodlné swingové šaty, ktoré užijete na rôzne spôsoby. Bodkované šaty s menším výstrihom opticky zoštíhľujú krk a bohatá spodnička dodá siluetu presýpacích hodín. Voľná sukňa zakryje akékoľvek nedostatky. Široký biely opasok je z jemného saténu. Perfektné šaty na swingový večierok, na redový tanec alebo na letný piknik.

Mladistvé vintage šaty s lodičkovým výstrihom

Úžasné elegantné šaty z jemnej červenej látky s malými bielymi bodkami. Široká sukňa je v páse zdobená jemným bielym opaskom. Lodičkový výstrih s bielym lemom a jemnými volánikmi pôsobí nielen elegantne a hravo, ale vytvorí decentný dekolt bez výrazného výstrihu. Šaty sú vhodné na redový tanec, na popolnočnú svadobnú zábavu, na plesy s retro tematikou a iné slávnostné príležitosti.

Vzdušné retro šaty s V- výstrihom

Mladistvé retro šaty s jemnou bielou stuhou na prvý pohľad upútajú pozornosť. Tieto okúzľujúce červené šaty jednoducho musíte mať. Vzdušný materiál a ľahká skladaná sukňa dodáva šatám jemný a elegantný vzhľad. V- výstrih s tenkými prúžkami jemne odhaľujú chrbát. Šaty sú vhodné na redový tanec alebo na romantický piknik v parku.

Verte, že v retro šatičkách budete vždy neodolateľná!

 

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *