Netradičné svadobné kytice

Svadobná kytica sprevádza nevestu jej veľkým dňom. Každá nevesta chce mať vo svoj svadobný deň tú najkrajšiu a jedinečnú svadobnú kyticu. Kvety by mali vyjadrovať niečo jedinečné a dopĺňať celkový vzhľad nevesty. Hľadáte niečo netradičné?

Svadobná kytica z brošní

Páčia sa Vám kytice s brošničkami? Ak áno, neváhajte a vyberte si práve takú kyticu. Svadobné kytice s brošňou – nový trend v štylizácii svadobných kytíc, ktorý si získal srdcia neviest. Pôsobia elegantne a noblesne.

Svadobná kytica z brošní
Svadobná kytica z brošní

Svadobná kytica papierových kvetov

Kvietky môžu byť zhotovené aj zo zažltnutého papiera s textom alebo z farebného papiera. Tento kreatívny DIY nápad môže byť použitý na svadbu, a ruže si môžete vytvoriť aj ako dekoráciu, alebo ako doplnok na oživenie Vašich svadobných fotografií.

Svadobná kytica papierových kvetov
Svadobná kytica papierových kvetov

Svadobná kytica z ovocia a čokolády

Chutná ovocná alebo čokoládová svadobná kytica poteší nielen oko, ale i maškrtné jazýčky. Sú vyrobené z kvalitnej čokolády a ovocia. Jediným nedostatkom je, že takúto kyticu musíte skonzumovať hneď alebo na nasledujúci deň.

Svadobná kytica z ovocia a čokolády
Svadobná kytica z ovocia a čokolády

Svadobná kytica z klasov

Kúsok jesene môžete vniesť aj do svadobnej kytice. Stačí do nej zapracovať zopár klasov obilia. Vďaka týmto nápadom môžete byť originálni. Klasy vždy symbolizovali hojnosť a plodnosť. Takáto svadobná kytica môže pôsobiť jednoducho a skrýva v sebe hlbšie posolstvo ako väčšina honosných kytíc.

Svadobná kytica z klasov
Svadobná kytica z klasov

Látková svadobná kytica

Využitím krásnych textilných kvetov môže vzniknúť jedinečná kytica, ktorá vydrží na pamiatku desiatky rokov. Látkové kytice sú pekným a netradičným riešením pre nevestu. Je možné vyrobiť ich v mnohých farebných kombináciách, aby ladili s celkovou výzdobou. Na výrobu látkových kytíc sa používa satén, organza a čipka. Tie materiály dodávajú kyticiam vznešenosť, eleganciu a robia svadobný deň noblesnejším.

Látková svadobná kytica
Látková svadobná kytica

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

2 komentáre

  1. Denisa
    4/28/2016
    Reply

    Latkova svadobna kytica, chcem sa opytat ze kolko stoji? Dakujem

    • angie
      5/1/2016
      Reply

      Dobrý deň! Látkové kytice máme od 45 eur. Závisí od veľkosti kytice a počtu kvetov. S pozdravom: LA FIABA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *