Gotická extravagancia

Najmenej tradičným typom svadby je goticky ladená svadba, ktorým sa tak ľahko nestretnete.

Gotické svadby sú vo svete pomerne populárne, ale u nás ich čaro zostáva stále zahalené. Ak plánujete svadbu v tomto extravagantnom a tajomnom štýle, najdôležitejšie budú pre Vás šaty. Šaty v tomto duchu svadobné salóny neponúkajú, ale našťastie na internete už nie je problém takéto šaty zohnať. Zvyčajne sú čierne alebo červené v kombinácii s dlhou bohatou sukňou, ktorá Vám vyformuje postavu, takže budete vyzerať ako temná princezná.

Netreba však zabúdať ani na doplnky. Môžete zvoliť čierne rukavičky, extravagantnú korunku, náhrdelník alebo klobúčik. Fantázii sa medze nekladú.

Dokonalý vzhľad doplní make-up a účes. Pre gotický účes sú typické kučery a lokne, bohato natupírovaná hriva. Pri líčení klasikou sú dymové očné tiene, červený rúž a čo najbledší make-up. Môžete zvoliť aj krikľavejšie očné tiene, ktoré vám budú ladiť so šatami.

Pre navodenie tej správnej atmosféry gotické svadobné šaty, účes a make-up však stačiť nebudú, preto netreba zabúdať na vhodné miest a výzdobu. Tajomnú atmosféru vyčaríte sviečkami a tmavými kvetmi.

Svadobní hostia určite budú prekvapení, preto nebude na škodu, ak ich na gotiku pripravíte originálnymi svadobnými oznámeniam. Keď Ste odvážne, extravagantné a temné dušičky, nie je pre vás nič lepšie ako gotika.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *