Ako prekonať predsvadobný stres

Svoje najdôležitejšie ÁNO si väčšina z nás povie len raz v živote. Aby všetko dopadlo tak, ako ste si to vysnívali a starostlivo naplánovali, oplatí sa na tento výnimočný deň pripraviť, aby ste sa vyhli zbytočným stresom. Zbavte sa obáv a strachu, nenechajte sa vtiahnuť do víru stresov a nepohody, užívajte si posledné dni slobody a myslite pozitívne!

Neexistuje nevesta, ktorú pred svadbou niečo netrápi. Môžu to byť obavy zo svadobnej prípravy, rodinné problémy alebo rôzne iné pochybnosti. Najkrajší deň v živote prežijete len raz, preto zahoďte problémy za hlavu. Po svadbe budete mať dosť času sa im venovať.

Ale čo urobiť, aby nevesta nestresovala zbytočne? Urobte si rozpis svadobných príprav a krok za krokom ich prejdite. Nezabudnite, ani jedna svadba nie je dokonalá, preto si nerobte zbytočné starosti, nepremýšľajte večne nad každou maličkosťou. Dokonalú svadbu predsa tvorí prítomnosť mladomanželov a pozvaných svadobčanov. Ide o radosť zo spojenia dvoch mladých ľudí a spoločne prežitých chvíľ.

Aby ste zahnali predsvadobný stres a zhon, pokúste sa myslieť pozitívne a prežite svoj čas so svojimi blízkymi. Doprajte si relaxačný kúpeľ alebo masáž, ignorujte negatívne veci, ktoré by Váš veľký deň len pokazili. Vyskúšajte si jogu alebo meditáciu. Oddýchnite si pri káve s priateľkou, kúpte si niečo pekné, pozrite si dobrý film, doprajte si krásny víkend so svojou polovičkou.

masáž
Relax pred svadbou

Nasledujúce rady Vám pomôžu znížiť napätie a stres:

– V jednoduchosti je krása. Čím viac budete plánovať, tým je väčšia pravdepodobnosť, že sa niečo pokazí.

– Netrápte sa maličkosťami.

– Poverte spoľahlivú osobu, aby v prípade nejakých problémov svadobčania vedeli, na koho sa obrátiť v priebehu svadby. Tá osoba zabezpečuje komunikáciu medzi svadobnými hosťami a kapelou, dohliadne na dostatok jedla a pitia na stoloch a podobne.

Úlohou novomanželov je baviť sa, preto nemajte žiadne obavy, Váš svadobný deň dopadne podľa Vašich očakávaní a Vy budete tou najkrajšou, najspokojnejšou princeznou.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Jeden komentár

  1. Betuška
    3/30/2016
    Reply

    Predsvadobný stres je niečo, čo zažívali obe moje sestry 😀 Ja som si povedala žiadne také. Rok do predu som mala vyriešenú sálu, kostol, DJ, kameramana, fotografa. Postupne som si prezerala šaty, výzdobu, účesy a pozvánky. Myslím si, že asi 6 mesiacov pred svadbou som povedala teda svojej rodine, že bude svadba (na návštevách) a že by som bola rada keby sa rozmysleli 🙂 Obrúčky sme si výnimočne kupovali online najjednoduchšie v bielom zlate. Pozvánky som dala urobiť kamarátovi grafikovi. Sama som si ich vytlačila orezala a odovzdávala cca 2 mesiace pred svadbou. Teraz tesne pred som si dohodla wellness so sestrami a maminou a ideme si oddýchnuť, lebo o týždeň to začne 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *