Aby mal každý svoj kútik

Svadba je jedným z najdôležitejších dní v živote človeka. Preto je dôležité, aby s Vami v ten deň boli ľudia, na ktorých Vám záleží. Ale ako dosiahnuť, aby každý na svadbe bol spokojný?

Detský kútik pre najmenších

Aj tí najmenší hostia si zaslúžia dostatočnú pozornosť. V prípade, že na zozname vašich hostí svieti niekoľko detských mien, tešte sa. Mať na svadbe detského hosťa je naozaj úžasné, pretože ich úprimná radosť a vzrušenie dokáže byť veľakrát naozaj nákazlivé. Ako teda zabezpečiť, aby boli všetky deti na svadbe šťastné?

Na hostine sa nebojte deti posadiť za samostatný stôl. Budú sa cítiť lepšie medzi „svojimi“. Urobte im zábavnú dekoráciu stola s balónmi, zmrzlinou, sladkosťami a chutnou limonádou. Nezabudnite ani na detské menu, pretože deťom nemusia chutiť tie isté jedlá, ako dospelým.

Nezabudnite na hračky, omaľovánky, balóny, bublifuky a na rôzne aktivity. Ak máte svadbu vonku, môžete im zabezpečiť trampolínu alebo skákací hrad.

Počas večera si pre deti pripravte niekoľko tanečných kôl. Pustite im ich obľúbené pesničky, ktorými ich na parket zaručene dostanete.

Kútik pre starších

Nezabudnite ani na babičky, dedkov a iných hostí v pokročilom veku. Hlasná hudba patrí k dobrej zábave, ale oni už nie sú zvyknutí na takéto hlasné tóny. Postarajte sa o to, aby mali svoj priestor, kde si môžu odpočinúť. Rezervujte im malý salónik alebo nejaký oddelený priestor s príjemnou atmosférou. Určite to ocenia.

Candy bar

Maškrtné jazyky rozmaznáva candy bar, ktorý sa čoraz častejšie stáva neodmysliteľnou súčasťou svadieb. Je úžasným sladkým a dekoračným prvkom. Do candy baru možno zaradiť obľúbené sladkosti, cukríky, keksíky, lízatká, cupcakes, cake pops (koláčové lízatká), macarons, cheesecakes a dominantou celého stola môže byť i krásna torta. Stôl môže byť ozdobený kvetmi, sviečkami a rôznymi dekoráciami.

Každý hosť, ktorému nestačia sladké koláčiky a chutná svadobná torta si ho zaručene všimne a neodolá pokušeniu.

Fotokútik

V posledných rokoch sa tešia obľube fotokútiky.  Zábavná moderná fotobúdka, ktorú si ovládate sami a fotky si ihneď vytlačíte.

V prvom rade ide o skvelú zábavu! Stačí si vybrať ľubovoľný doplnok – parochňu, klobúk alebo vtipné okuliare. Postavíte sa pred dotykovú obrazovku a dotykom odštartujete fotenie. Automat urobí zábery a okamžite ich vytlačí v podobe fotografie. Každú z fotiek si môžete kedykoľvek vytlačiť, poslať na e-mail alebo zdieľať na facebooku.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *