Slnečná letná svadba

Leto … slnko, teplo, láska a svadba. Najobľúbenejším obdobím na plánovanie svadobného dňa je leto.

Krásne letné počasie môže vytvoriť neopakovateľnú atmosféru. Vďaka nemu si môžete naplánovať svadobný obrad a aj hostinu pod holým nebom, pri jazierku alebo v záhrade plnej kvetov. Letné obdobie praje aj dekorácii zo slnečníc či ľalií, ale aj z vykrajovaných melónov. Možnosti sú nekonečné, treba sa len rozhodnúť.

Svadba v lete má ale aj svoje negatívne stránky. Jednou takou sú termíny, pretože tie môžu byť dávno rezervované. Preto je dôležité vybrať si termín a miesto hostiny v dostatočnom predstihu. Keďže o svadby v lete je veľký záujem, hotely a reštaurácie si môžu vypýtať vyššiu sumu. Ďalšími nepríjemnosťami môžu byť príliš vysoké teploty. Klimatizované miestnosti sú preto priam nevyhnutné. Pri letnej svadbe pod holým nebom sa môže stať, že začne pršať. O kvapkách dažďa počas svadobného dňa sa hovorí ako o padaní šťastia z neba.

Ako by mali vyzerať šaty letnej nevesty? To je veľmi jednoduché. Ľahké materiály, vzdušné strihy a farby od výmyslu sveta. Svadba v lete praje odvážnejším nevestám, ktoré majú krásne nohy a neboja sa ich ukázať. Na horúci letný deň sú krátke svadobné šaty ako stvorené. Hodia sa najmä k tým nevestám, ktoré plánujú svadbu pod holým nebom.

krátke svadobné šaty

krátke svadobné šaty
Krátke svadobné šaty

 

Ľahké letné svadobné šaty
Ľahké letné svadobné šaty
Padavé šaty
Padavé šaty

Leto Vám ponúka veľa prekrásnych možností.. Užite si slnečné lúče a pripravte si tú najkrajšiu letnú svadbu.

Najnovšie články

Najnovšie komentáre

Archív

Kategórie

Autor:

Buď prvý, kto napíše nejaký komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *