• Üdvözöljük!

  Üdvözöljük újonnan megnyílt La Fiaba (Tündérmese) esküvői szalonunk honlapján. A gondolat, hogy megnyissuk szalonunkat saját esküvőnk megszervezése folyamán született. Az álmunkat 2013-ban sikerült megvalósítanunk a La Fiaba esküvői szalon megnyitásával Kassán. Látogasson el hozzánk még ma. Esküvői szalonunkat megtalálja itt.

  • Megtalálhat minket még:
  • Facebook logoFacebook logo

  Esküvő

  Esemény, amelyen két fiatal megpecsételi szerelmét a legközelebbi rokonok, barátok és ismerősök körében. A figyelem középpontjában természetesen a menyasszony és a vőlegény van. Ezért a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztásara rendkívül nagy figyelem hárul.

  Menyasszonyi- és estélyi ruhák változatos skáláját kínáljuk elérhető áron. Kínálatunkban megtalálhatóak az esküvői bolerók, kabátkák, kesztyűk, fátylak, különféle hajdíszek és más kellékek a menyasszony számára. Az uraknak esküvői díszes mellényt, nyakkendőket és mandzsetta gombokat kínálunk. Természetesen nálunk az esküvői poharak, kitűzők, tortafigurák, gyűrűspárnák és egyéb apróságok széles kínálatából tetszése szerint választhat.

  Hisszük, hogy felkeltettük érdeklődését és hamarosan meglátogat minket. Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla, hogy érdemes nálunk vásárolnia vagy kölcsönöznie a menyasszonyi ruhát, amelyet minőségi anyagokból készítve, Magára alakítva viselhet majd a Nagy Napon.

 • Extra szolgáltatásaink

  5% kedvezmény előre egyeztetett időpont esetén
  Ruhapróbára nem szükséges előre egyeztetett időpontban érkezni. Az esetben viszont, ha az időpont előre meg van beszélve, menyasszonyaink számára 5%-os kedvezményt nyújtunk. Egyeztessen egy időpontot, hogy csak Önnel foglalkozzunk és telesítsük kívánságait. Hívjon minket a 0908 845 143 telefonszámos, írjon a lafiaba@lafiaba.sk e-mail címen vagy esküvői szalonunk facebook oldalán Svadobný salón La Fiaba.

  50% kedvezmény az estélyi ruhákra
  Kedves menyasszony! Van számára egy nagyon kedvező ajánlatunk. 50%-os kedvezményt nyújtunk 2 db. estélyi ruha kölcsönzésére, ha a menyasszonyi ruháját nálunk vásárolja vagy kölcsönzi.

  Problémamentes és ingyenes parkolás
  A Luník II. üzletház a Kosmalt turista szállodától nem messze (kb. 3 perc gyalog) helyezkedik el, ahol INGYENES parkolóhelyek találhatóak. Ezen kívül le lehet parkolni az üzletház mögött valamint a Hronská utcán is, ami közvetlenül az esküvői szalon előtt található. A nap folyamán szabad parkolóhelyek bármikor rendelkezésre állnak.

  Kedvező árak mindenki számára
  A menyasszonyi- és esküvői ruháink árai úgy vannak optimalizálva, hogy azok megfizethetőek legyenek minden menyasszony számára. Ne habozzon hát, látogasson el szalonunkba és válassza ki a legmegfelelőbb ruhát.
 • Katalóg

  • Svadobné šaty

   Ponúkame Vám široký sortiment svadobných šiat z kvalitného materiálu za bezkonkurenčné ceny. Šaty sú jedinečné, z ktorých si určite vyberie každá z Vás. Máme klasické, romantické svadobné šaty, ale aj extravagantné modely. Nech pekné šaty zdobia Vás a Váš výnimočný deň!


  • Svadobné šaty sú viac ako len šaty, ktoré si oblečiete len raz za život. Spomienky na najkrajší deň zostanú v pamäti nielen nevesty, ale aj ostatných hostí. Buďte preto krásna, jedinečná a nezabudnuteľná.


  • Vieme, že svadba je nielen časovo, ale aj finančne náročná, preto Vás nechcem zaťažovať vysokými cenami svadobných šiat. V našom salóne sú šaty cenovo dostupné a snažíme sa vyjsť našim zákazníčkam čo najviac v ústrety.


  • Dúfame, že Vás naša ponuka oslovila a srdečne Vás pozývame do nášho svadobného salónu La Fiaba.

 • Katalógus

  Esküvői ruhák
  Hogy a szép ruha az Ön dísze és ékessége lehessen. Az esküvői ruha több mint egy ruha, amelyet életében csak egyszer visel. Az emlékek örökké megmaradnak nemcsak a menyasszony emlékeiben, hanem az egész vendégsereg emlékei között. Legyen ezért gyönyörű, egyedi és felejthetetlen. Kitűnő minőségű menyasszonyi- és estélyi ruhák változatos és színes skáláját kínáljuk elérhető áron. A ruhák egyediek, amelyek közül bárki tetszése szerint választhat. Vannak klasszikus, romantikus ruháink és extravagáns modelljeink is. Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla, hogy érdemes nálunk vásárolnia vagy kölcsönöznie a menyasszonyi ruhát, amelyet minőségi anyagokból készítve, Magára alakítva viselhet majd a Nagy Napon.

 • Gyakori kérdések

  1. Szükséges a ruhapróbára előre bejelentkezni?
  Ruhapróbára nem szükséges előre egyeztetett időpontban érkezni. Az esetben viszont, ha az időpont előre meg van beszélve, menyasszonyaink számára 5%-os kedvezményt nyújtunk. Hívjon minket a 0908 845 143 telefonszámos, írjon a lafiaba@lafiaba.sk e-mail címen vagy esküvői szalonunk facebook oldalán Salón La Fiaba.

  2. Mennyi idővel kell a ruhát lefoglalni az esküvő előtt?
  A menyasszonyok a ruhákat általában 6-8 hónappal az esküvő előtt foglalják le. De ez nagyon változó. Sok függ attól is, hogy a menyasszony mennyire igényes. Minél hamarább foglalja le a ruhát, annál nagyobb választék.

  3. Mennyibe kerül az esküvői- és estélyi ruhák kölcsönzése?
  A menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára 1ý9 és 349 euró, az estélyi ruháké pedig 50 és 150 euró között mozog. Menyasszonyi ruha kölcsönzése esetén a fátyol, boleró, alsószoknya és esküvői kesztyű kölcsönzése ingyenes. 50%-os kedvezményt nyújtunk 1 db. estélyi ruha kölcsönzésére, ha a menyasszonyi ruháját nálunk vásárolja vagy kölcsönzi.

  4. A lefoglalt modellt le lehet cserélni más modellre?
  Igen, a lefoglalt ruhát bármikor le lehet cserélni más modellre. Ez természetesen csak akkor lehetséges, ha az újonnan kiválasztott darab az adott időpontra nincs lefoglalva más menyasszony számára.

  5. Van lehetőségem a kaució visszaigénylésére?
  A ruha lefoglalási szerződésétől a megkötést és az aláírást követően 3 napig lehet visszalépni. Ebben az esetben a kaució teljes összege visszairányul a szerződést felbontó félnek, a menyasszonynak. A határidő letelte után azonban a kaucióo teljes összege az esküvői szalonra száll.

  6. Tetszik nekem egy ruha a katalógusból, meg lehet rendelni?
  Természetesen igen. A szállítási idő 1-2 hónap. A megrendelt ruhát meg lehet vásárolni és ki is lehet kölcsönözni.

  7. Lehet kiegészítőt vásárolni ruha kölcsönzése vagy vétele nélkül?
  Igen, kölcsönzünk és árulunk kiegészítőket, fátylakat, bolerókat, alsószoknyákat, esküvői kesztyűket...

  8. Lehet ékszereket kölcsönözni?
  Sajnos nem, higiéniai okokból nem lehet ékszereket kölcsönözni. Kínálatunk azonban széleskörű, áraink pedig kedvezőek és bárki számára hozzáférhetőek.

  9. Mit lehet még önöknél megvásárolni?
  Nálunk vásárolhat: fátylakat, különböző hajdíszeket (esküvői koronákat, hajpántokat, fésűket), esküvői ékszereket ( nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket), esküvői poharakat, esküvői kesztyűket, combdíszeket, alsószoknyákat, tortafigurákat, gyűrűs-párnákat, esküvői nyakkendő csomagokat (amik tartalmaznak nyakkendőt, zsebkendőt, mandzsettagombot, nyakkendőtűt), kosarakat a koszorúslányoknak...

  10. Meg lehet a ruhákat vásárolni?
  Igen, esküvői- és estélyi ruháink mind megvásárolhatókat.

  11. Milyen méretben kaphatóak a ruhák?
  Ruháink fazontól és szabástól függően 36 – 44 méretben kaphatóak.

  12. Lehet a ruhákat a menyasszony méreteihez alakítani?
  A ruhák nagy többsége fűzős, ezért tökéletes alakot formál minden menyasszony számára. Ennek köszönhetően a ruhákat nem szükséges átvarrni, szűkíteni vagy bővíteni. A ruhák ezért nem sérülnek, nem veszítik el értéküket a folyamatos varrástól. A ruha hossza viszont individuális, ahogyan a menyasszonyok magassága is. Ezért a ruhák hosszát a menyasszony magasságához tudjuk alakítani. A pánt nélküli ruhákhoz tudunk készíteni pántot, a fűző színét pedig a menyasszony igényeihez tudjuk alakítani. A színes szalaggal díszített ruhákon pedig le tudjuk cserélni a szalagot.

 • Megtalálhat minket

  (az 1. emeleten)

  Cím:La Fiaba – svadobný salón
   Hlavná 52 (1. emelet)
   040 01   Košice
  Tel.:0908 845 143
  E-mail:lafiaba@lafiaba.sk

  Nyitvatartási órák

  Hétfő1300 - 1800
  Kedd1300 - 1800
  Szerda1300 - 1800
  Csütörtök1300 - 1800
  Péntek1300 - 1800
  Szombatzárva
  Vasárnapzárva

  Kedves menyasszony!

  Ruhapróbára nem szükséges előre egyeztetett időpontban érkezni. Ha azonban el szeretné kerülni, hogy egy másik menyasszony megvárakoztassa, akkor az Ön kényelme érdekében kérjük, hogy a ruhapróbára jelentkezzen be telefonon, e-mailben vagy Facebook-on keresztül.

  Köszönjük és várjuk a személyes találkozást!